implant dentar trabecular

Implantul trabecular – de la inovație la eficiență

By: | Tags: , , , | Comments: 0 | settembre 4th, 2018

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Rumeno. Per ragioni di convenienza del visitatore, il contenuto è mostrato sotto nella lingua alternativa. Puoi cliccare sul link per cambiare la lingua attiva.

Implantul trabecular reprezintă o inovație în implantologia dentară, fiind unicul implant dentar ce posedă o osteointegrare tridimensională (3D).

Osteointegrarea este asigurată de creșterea și vindecarea rapidă a osului iar numeroase studii au dovedit aparitia osului, în interiorul dar și pe suprafața implantului, la scurt timp de la intervenția realizată.

Implantul trabecular permite realizarea protezării provizorii în aceeași ședință cu inserarea lui, urmată de protezarea definitivă, care se face în maximum 30 de zile.

Cine poate apela la acest tip de implant? Indicațiile sunt numeroase și ele se referă la pacienti cu boli generale (care au în antecedent infarcte miocardice, au fost diagnosticați cu osteoporoza, diabetici), pacienți cu boală parodontală severă, pacienți care au densitate scăzută a osului (os moale), pacienți anxioși cărora le este frică de intervențiile stomatologice sau pacienții fumători.

În concluzie, IMPLANTUL TRABECULAR economisește atât timp cât și stres din partea pacientului și, de asemenea, asigură satisfacția acestuia.

 

Leave a Reply