Cazuri rezolvate

Caz 1

  • mută săgețile ca să vezi diferența

Intervenție la maxilar cu protezare în 12 ore a pacientului, prin intermediul sistemului german de la Bredent, SKY Fast & Fixed.

Caz 2

caz fast and fixed 3
  • mută săgețile ca să vezi diferența

Intervenție la nivel mandibular cu protezare într-o singură zi a pacientei, prin intermediul sistemului german de la Bredent, SKY Fast & Fixed.

Caz 3

caz fast and fixed maxilar si mandibula
  • mută săgețile ca să vezi diferența

Intervenție completă pentru un pacient, mandibulă și maxilar, cu redarea funcționalității în doar 12 ore, prin intermediul sistemului SKY Fast & Fixed de la Bredent.

Caz 4

fast and fixed maxilar
  • mută săgețile ca să vezi diferența

Intervenție la maxilar pentru un pacient, cu redarea funcționalității în doar 12 ore, prin intermediul sistemului german de la Bredent, SKY Fast and Fixed.

Caz 5

  • mută săgețile ca să vezi diferența

Intervenție la mandibulă cu protezare în 12 ore a pacientului în vârstă de 65 de ani, prin intermediul sistemului german de la Bredent, SKY Fast & Fixed.

Caz 6

Intervenție cu inserarea unui implant dentar superior post-extracțional (se realizează extracția dintelui și inserarea implantului dentar în aceeași ședință).

Caz 7

Intervenție cu inserarea unui implant dentar superior în cazul lipsei unui incisiv central superior.

Caz 8

Intervenție cu inserarea unui implant dentar inferior în rezolvarea unei edentații intercalate mandibulare.

Caz 9

Intervenție cu inserarea unui implant dentar superior în cazul lipsei unui premolar superior în vecinătatea sinusului maxilar.

Caz 10

Intervenție cu inserarea implanturilor dentare inferioare în vecinătatea canalului mandibular inferior în rezolvarea unei edentații terminale mandibulare.

Caz 11

Intervenție cu inserarea unui implant dentar superior în cazul lipsei unui incisiv lateral superior.

Caz 12

 

Caz 13

 

Caz 14

 

Caz 15

 

Caz 16